Известие

Collapse
No announcement yet.

Без крайно гърне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Моли се да не те набара някъде читаво Пунто ГТ да видиш ти тогава кое има смисъл
    То ясно тва,ама ти много добре знаеш за какво говоря иначе 145-цата що нея направи 1.4ТС Турбо
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
      Задължително ли е да е конусен филтъра, предполагам че с него звука ще е най добре, но при мен това означава да си смуча топъл въздух нон стоп. Няма ли "пита" спортен филтър?
      Има един вариянт да смуче студен въздух , но трябва да си склонен на някои компромиси -казанчето за чистачките да се смени с някое подходящо и да отиде на оригиналното място на филтъра , а филтъра да отиде на мястото на казанчето .и ако ти се занимава да резнеш калника с един въздухосъборник се получават нещата .
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
        Има един вариянт да смуче студен въздух , но трябва да си склонен на някои компромиси -казанчето за чистачките да се смени с някое подходящо и да отиде на оригиналното място на филтъра , а филтъра да отиде на мястото на казанчето .и ако ти се занимава да резнеш калника с един въздухосъборник се получават нещата .
        Това за стоков 1.4...

Comment

не колегата питаше за 1.7 бохер - с 1.4 ТС нещата са доста по- лесни -поне не трябва да се мести казанчето за течност на чистачките
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
            Мерси колега, но чак таквиз копромиси не ми се правят иначе съм виждал коли направени така и доста добре изглеждат отвънка. Според мен и с фабричните въздуховоди (който в момента ми ги няма, както и успокоителната кутия) смуче студено, само с един риплейсмънт мога да мина на филтъра от K&N, ама дали ще промени звука толкова осезаемо....
            145 1.7 16V Boxer

Comment

не - няма да го промени

Comment

Working...
              X