If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Задължително ли е да е конусен филтъра, предполагам че с него звука ще е най добре, но при мен това означава да си смуча топъл въздух нон стоп. Няма ли "пита" спортен филтър?
Има един вариянт да смуче студен въздух , но трябва да си склонен на някои компромиси -казанчето за чистачките да се смени с някое подходящо и да отиде на оригиналното място на филтъра , а филтъра да отиде на мястото на казанчето .и ако ти се занимава да резнеш калника с един въздухосъборник се получават нещата .
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Има един вариянт да смуче студен въздух , но трябва да си склонен на някои компромиси -казанчето за чистачките да се смени с някое подходящо и да отиде на оригиналното място на филтъра , а филтъра да отиде на мястото на казанчето .и ако ти се занимава да резнеш калника с един въздухосъборник се получават нещата .
Мерси колега, но чак таквиз копромиси не ми се правят иначе съм виждал коли направени така и доста добре изглеждат отвънка. Според мен и с фабричните въздуховоди (който в момента ми ги няма, както и успокоителната кутия) смуче студено, само с един риплейсмънт мога да мина на филтъра от K&N, ама дали ще промени звука толкова осезаемо....
Comment